"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2015 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

Įdomu gal tik mergaitėms*17

Kaip mane erzina angliškas oras, nes jis mane nuolat apgaudinėja. Pabudau šiandien, žvilgtelėjau pro langą ir pagalvojau "ha! graži diena bus"... Deja. Saulė pašvietė kokią valandą, o dabar jau lyja. Planavau eiti į paštą, deja, supratau, kad baigėsi lipni juostelė, tai iškrapščiau Kęstą iš lovos, kad važiuotume į Morrisoną apsiprekint. Tai gal ryt į paštą nueisiu... O šiandien nusprendžiau pasidalinti su jumis keliais tuštučiais, kurie jau senokai pas mane užsigulėję.

1. Pirmasis mano pabaigtas ir labai pamėgtas tuštutis - Uoga Uoga veido kremas Oranžinis Debesėlis. Galiu pasakyti, kad tai buvo mano antras bandymas susidraugauti su šiuo veido kremu. Atsimenu, prieš kokius porą metų (gal mažiau???), esu bandžiusi šį veido kremą, tik kitoje pakuotėje - be dozatoriaus, kur produktą reikia kabinti pirštu. Istorija tokia, kad laikydama produktą šaldytuve ilgainiui jį pamiršau, jis sugedo ir teko išmesti. Šįkart nusprendžiau rizikuoti ir šį veido kremą laikyti kambario temperatūroje, tačiau naudoti kasdien, kad jį greičiau sunaudočiau. Kaip sakoma, antras kartas nemeluoja. Sunaudojau, kremas nesugedo, visą laiką nuostabiai kvepėjo mandarinais ir švelniai drėkino odą. Nufotografavau sudėtį, kad ir jūs galėtumėt pasigrožėti - juk taip smagu, kai žinai ir supranti, kad gerus dalykus tepi ant veido. Kaina: užsiprašiau Justulės ir atvežė dovanų! 10/10 P.s. šiuo metu bandau kitos rūšies Uoga Uoga veido kremą. Kol kas Oranžinis Debesėlis man labiau patinka.


2. Bioderma micelinis vanduo. Naudojau Loreal, Garnier, o dabar ir Bioderma micelinį vandenį. Galiu pasakyti, kad jis labiausiai patiko. Žinoma, kaina irgi didžiausia, todėl ir turėjo labiausiai patikt. :D Puikiai nuvalo makiažą, nedirgina akių, užtenka ilgam... BET...jau esu rašiusi apie Garnier micelinį vandenį, kuris man taip pat labai patiko. Galiu pasakyti, kad jis tik šiek tiek nusileidžia Biodermai (Garnier micelinio vandens ir kaina mažesnė, ir talpa didesnė, tik jis gal kiek prasčiau nuvalo makiažą). Dabar nusprendžiau neinvestuoti į Biodermą ir vėl grįžau prie Garnier micelinio vandens. Ateityje tikriausiai pirksiu juos pagal nuotaiką: norėsiu išlaidauti - pirksiu Bioderma, norėsiu taupyti - pirksiu Garnier. Biodermos micelinį vandenį užsisakiau Ebay: ~8 svarai. -10/10 (dešimt su minusu, nes kaina tikrai pikta).


3. Anatomicals rankų prausiklis su arbūzu ir agurkais. Užsisakiau jį iš Asos, nes labai tikėjausi, kad jis kvepės arbūzais. Špyga taukuota! Kažkokiom žaliosiom citrinom ir agurkais kvepėjo... Liūdna truputį buvo. :D Bet šiaip labai smagiai sunaudojau, tas kvapas buvo gaivus, buteliukas labai gražus. Ko daugiau norėt iš rankų prausiklio? Kaina: ~2 svarus, nes buvo akcija, ~3 svarai yra įprasta kaina. 8/10 (minusas už kainą, nes nepasakyčiau, kad pigi priemonė, bei kad nebuvo arbūzų kvapo! :D)


4. Yes to Grapefruit drėgnos veido servetėlės. Aprašyme skelbia, kad nuvalo, šveičia ir šviesina veido odą. Na valė neblogai, maloniai kvepėjo, bet išsiaiškinau vieną dalyką - jokiu būdu jomis negalima valyti akių zonos... Galvojau patrinsiu biškutuką ten, kur tušo užsilikę... Kai ėmė perštėti, maža nepasirodė. Žodžiu, šiek tiek nusivyliau dėl to. Tačiau dabar naudoju tos pačios firmos kitas servetėles ir jos yra labai švelnios akims ir jų tikrai nedirgina. Šiaip ši firma yra ganėtinai nebloga (nors veido prausikliai man asmeniškai nepatinka dėl savo itin kreminės tekstūros), nes dažniausiai 97-98 proc. produkto sudėties yra natūralios kilmės. Šios servetėlės taip pat yra 98 proc. natūralios, todėl nesuprantu, kas ten taip tas akis nudirgino (matyt, tie 2 proc.). Pirkau iš Asoso, kai buvo akcija, tai mokėjau ~2 svarus, šiaip kainuoja ~4 svarus. 7/10


5. Super Beauty dušo želė su imbieru ir kriaušėmis. Gavau dovanų per Kalėdas. Labai žiemiškai kvepėjo, todėl nusprendžiau ją iš karto sunaudoti. Naudojau ilgai, nes puslitriuką sunaudoti ne taip ie lengva. :D Kvapas puikiai padėdavo atsibusti rytais. Tiesa, šiek tiek sausino odą, bet patepdavau kremu ir nieko blogo nebūdavo. Plius minus patiko...norėčiau išbandyti daugiau kvapų. :) 9/10.


6. Taip pat pabaigiau Bourjois Healthy Mix Serum skystą pudrą (haha, raidės nusitrynę jau). Atsimenu, kai nusipirkau, tikėjausi pajusti kažką kito, nei naudojant paprastą skystą pudrą. Šita, gi rašo, su serumu! Alialiuja, galvojau, dabar būsiu graži. Bet žinot ką? Likau tokia, kaip visada. :D Sunaudojau visą buteliuką, o to serumo poveikio niekaip nesupratau, visiškai nieko nepajutau. Beje, pradžioje buvau nusivylusi šio produkto maskavmu, nes jis pasirodė labiau skirtas idealios odos savininkėms. Tačiau ilgainiui pripratau ir jau baiginėdama produktą supratau, kad man jis visai patinka. Galbūt taip nutiko, nes šio produkto tekstūra man pasirodė esanti ideali - nei per tiršta, nei per skysta, bei stebino švelnus ir malonus kvapas, kurio kai kurios pudros iš viso neturi. Kaina: ~10 svarų. 8/10 (minusai, nes nesupratau, kas per serumas, kur jis yra ir su kuo naudojamas, ir dar norėčiau šiek tiek didesnio maskavimo).


7. Dar vienas muilas, kurį sunaudojom - Palmolive aquarium. Pripažinsiu, kad pirkau jį vien dėl tos mažos žuvytės, esančios muilo buteliuko viduje. Ji labai simpatiška. :) Paprastas muilas už normalią kainą: ~1 svarą. 8/10


8. Ir dar viena dušo želė - The Body Shop Honeymania. Kaip ir visomis šios firmos dušo želėmis, šia taip pat nesiskundžiu. Man jos visos labai patinka ir labai skaniai kvepia. Tikėjausi, kad ši kvepės tokiu grynu medumi, tačiau kvapas pasirodė esantis kaip kažkokių gėlių žiedų (gal erškėtrožių ???), sumaišytų su šviežiu skystu medumi. Niam niam! Kaina: nepamenu, kiek mokėjau, gal apie ~2 svarus, tikrai ne 4 svarus (tokia įprasta kaina), nes visada perku su kokia nors nuolaida.


9. Išbandžiau Original Source Blood Orange kūno šveitiklį. Galiu pasakyti, kad tikėjausi iš jo kažko daugiau. Tikriausiai man nepatiko jo "drebutinė" konsistencija (kaip kokios nepilnai sustingusios valgomosios želė). Įpylus šį šveitiklį į šlapią delną, patariu jį labai atsargiai skirstyti ant kūno, nes jei nors kiek jo neprilaikysit, produktas tiesiog tekštels į vonią (įsivaizduokit, koks jis "slidus", jei sugeba praslysti net pro pirštus?). Nepaisant nevykusios jo konsistencijos, šveičiamosios dalelės, esančios šiame kūno šveitiklyje, yra visai neblogos. Taip pat, jis nuoooostabiai kvepia apelsinais. Ilgai svarsčiau, bet manau, kad antrą kartą nepirkčiau. Kaina: ~1.5 svaro. 5/10


10. MaxFactor Wild Mega Volume blakstienų tušą naudojau jau antrą kartą. Tiesą sakant, apie jį kažkada jau esu rašiusi Liūdname Debesiuke, deja, labai glaustai. Nuoroda -> spausti čia. Apie šį tušą nuomonės nepakeičiau, man jis tinka ir patinka. Tikrai suteikia blakstienoms apimties, jų labai nesulipindamas. Šepetėlis patiks paprastų (ne silikoninių) šepetėlių gerbėjoms. Smagu, kad ir kaina šio tušo nesikandžioja - ~4.99 svaro. Mergaitėms, kurios nebandė, siūlau pamėginti. 9/10


Kadangi šį įrašą planavau paskelbti gal prieš savaitę, bet niekaip nebaigiau aprašyti visų sunaudotų produktų, nusprendžiau, kad kitus sutalpinsiu į sekantį įrašą. :) Nepykit už bardakėlį kai kuriose nuotraukose, bet taip jau yra, kad ne visada pažiūriu, kaip fotografuoju... O kai pažiūriu, kad nekokia foto, tada jau būna per vėlu - tuštučiai guli konteineryje. :D Laukiu komentarų.

R.


6 komentarai:

  1. Tie pliušinukai tai nerealūs! :D Labai nuotaikingas straipsnelis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, man tie žaisliukai irgi laaabai patinka :P

      Panaikinti
  2. Tas bajeris apie pudrą buvo geras :D tipo aleliuja, būsiu graži :D
    Man kai jau reik pradėt teptis ta pudra, visi norai atšoka ir teptis, ir būt gražiai :D Gal todėl tą Garnier BB kremą jau du metus turiu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man nepatinka Garnier BB kremas. Turiu, bet retai kada naudoju. Per riebus jis man kažkoks... Jaučiasi kažkoks sunkumas, kai užsitepu. FU :P

      Panaikinti
  3. Labai nuotaikingas irasas :)

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti