
Varškės įdaras: varškė (mamas pirkta kažkokia "Lankų" su karve, matyt, popigam), braškinio jogurto keli šaukštai, cukrus, cukrus, cukrus, cinamonas, irrrrrr..... kriaušės, kurias reikia sutarkuoti kad būtų tyrė (nu tokia, kokią lialiam mažiem duoda, kai dantys dar nelabai funkcionuoja). Kadangi man šis gėris skystokas gavosi (matyt nuo kriaušių sulčių), tai kad būtų tirštesnis ir labai nevarvėtų visur, įtrupinau tų pačių sausainių... ir aptepliojau sausainius. Niom. Palikau sustingti valandikei ir neišlaukus, kol gerai suminkštės, du tokius "bokštukus" suvalgiau, o kiti vis dar minkštėja...
Šiaip galima su visokiais skoniais žaisti... pvz.: persikų tyrė arba smulkučiai gabaliukai plius kakava (įdedami į varškę), ananasai plius braškinis jogurtas, braškės ir koks nors jogurtas ir t.t.
Tai tiek, pasidalinau tuo, ką seniai visi žinojo, dabar galiu eit toliau nervintis.
aš žinau tuos sausainius su burbuliukais :D jie visai neprilygsta gaideliams :D
AtsakytiPanaikintip.s. tas žodis buvo - POCHUI :D
Juste, nori dabar, kad tavo komentarą ištrinčiau?? :/
AtsakytiPanaikintinetrinsi :P
AtsakytiPanaikintisvarbiausia, kad galiu... :P
AtsakytiPanaikintivis tiek nepasinaudosi :D
AtsakytiPanaikinti