"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2012 m. balandžio 17 d., antradienis

saldžiau*

Liūdnas debesiukas jaučiasi pavargęs... rytoj jis bus dar labiau pavargęs, poryt - dar ir dar, o penktadienį - iš viso išsekęs. Nelabai yra laiko nei sau, nei kitiems, nors ir labai norisi viską suderinti. Labai norisi miego, atrodo imsi ir užknapsėsi besėdėdama būryje žmonių. Darbų begalybės, motyvacijos - apvalus nulis (beje, toks pažymys irgi grasina pirštuku, jei nieko nedarysiu). Tačiau žinau, kad susiimsiu, visada taip darau, tačiau pirmiausiai išsilyti juk reikia :). Labai norėčiau, kad kas nors pasakytų, jog viskas bus gerai. Juk bus, taip???

Jau be tikslo praleidau 52 minutes ir todėl sau nepatinku. Griebsiu vienon rankon šokolado gabalą, kiton - saują riešutų ir saldžiai nusiteikus eisiu siekt dar saldesnių mokslo vaisių, o kaimynams girdėsis tik mano čepsėjimas. Bet taip jiems ir reikia!

R.

p.s. "Milkos" tą didelį ščiokoladą nusipirkau (250 gramų), f**k yeah!

2 komentarai:

  1. aišku, kad bus gerai! visada taip būna ;p
    aš pvz. šiandien šūdinai parašiau gamtamokslę, bet už lektologijos tarpinį gavau 10! (sun)

    AtsakytiPanaikinti