"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2015 m. vasario 16 d., pirmadienis

Atostogos. Part 1*

Labas,

Kaip keista rašyti iš Lietuvos, nes jau daugiau nei metus to nedariau. Ką čia veikiu? Atostogauju ir vargo nematau. ;D Prasidėjus naujiems metams pažadėjau dažniau rašyti į tinklaraštį, bet aš esu tikra tinginio pantis ir, nors jau visą savaitę laiko turiu į valias, tik dabar prisiverčiau aplankyti liūdną debesiuką ir pasirodyti, kaip atostogauju. Nors šiaip neveikiu kažko ypatingo (nesideginu po palmėm, kokteiliukų neragauju ;D, su parašiutais nešokinėju), tačiau atostogos visada yra labai gerai ir man tikrai smagu atostogauti. Džiaugiuosi, kad turiu galimybę nors kiek laiko pabūti su mama, pakikenti su Justule ir pažaisti simsus (hahaha... šitas žaidimas yra didžiausias laiko siurblys ir kompo naikintojas). Šiek tiek užknisa interneto problemos, nes turiu užsisakyti internetą telefone, kad galėčiau pasidaryti mobile hotspot ir tada jį pasigauti wi-fi pagalba (jaučiuos kaip tikra kompiuterastė dabar, bet ko gi nepadarysi dėl interneto, kuris šiais laikais visiems reikalingas panašiai kaip duona ir vanduo). Labai nenorėčiau, kad mano internetas dabar pasibaigtų, tad skubu kelti nuotraukas ir pasišalinu. 

p.s. žiūrėjau masinę psichozę (blogąja prasme) sukėlusį "50 pilkų atspalvių", tai nesupratau, kodėl tiek daug triukšmo dėl nieko. Mano nuomone, filmas kaip filmas... Gal ir ne vienas geriausių, bet yra tikrai daug blogiau pastatytų ar nufilmuotų. Čia matyt visi labai laukė ir tikėjosi kažkokio stebuklo, todėl taip nusivylė jį pažiūrėję. O aš galiu padėkoti visiems, kurių komentarus skaičiau, kurie keikė filmą, nes ėjau nusiteikusi pamatyti visišką šlamštą, o pamačiau tiesiog paprastą filmą su labiau išplėstomis sekso scenomis. Ir man visiškai neįdomu, ar tas Kristianas sadistas, ar ta Ana yra žeminama... :D Apskritai, labai nustebau, kai pilnoje salėje vaikinų buvo bene tiek pat kiek merginų, nes tikėjausi vien "bobiško kolektyvo". ;)

p.s.s. o į filmą "Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius" būtinai nueikit! Nesveikai geras. Juokiausi tikrai labai daug. O dar taip smagu, kad jis nufilmuotas Lietuvoje su mūsų šauniais aktoriais. Galiu pasakyt, kad šitas filmas tikrai daug geresnis už "50 pilkų atspalvių", nors jame nėra nei erotikos, nei prabangių butų ar lėktuvų, o tiesiog Anykščiai su savo Puntuku... Mūsiškiai herojai turi super-duper senovišką motociklą ir varo taip gerai, kad man net ašaros iš juoko byra. Būtinai dar kartą pažiūrėsiu!

Beje, gavau naują iššūkį, kurį būtinai atliksiu!!! Kaip smagu, kad manęs nepamiršo! 

R.

8 komentarai:

  1. Pirmiausia perskaiciau knyga ir likau suzaveta, o poto su draugu nuejome paziuret filma. Is tiesu nusivyliau, gal del to ir lieku visada istikima knygom:-)

    Kvieciu pasekti mane
    http://mydiearyblog.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš irgi knygą skaičiau, bet tik pirmą dalį. Greitai susiskaitė (che che che :D)... knyga tikrai daug geriau, nes viskas išsamiau, detaliau, o filme viską greitai parodė parodė parodė.... nespėjau net susigaudyt, kaip viskas greitai įvyko. :)

      Panaikinti
  2. Labai smagiai atostogos tavo atrodo, linkiu smagiai praleisti laika ;) O kur gyveni jei ne paslaptis? As pati po metu nebuvimo griztu i gimtine poryt :)

    www.skinnystalker.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už linkėjimus, malonu, kad patiko. Gyvenu Panevėžyje pas mamą dabar :D Penktadienį važiuoju į Vilnių, o šeštadienį išskrendu į Barnsley ir neaišku, kada vėl grįšiu. :)

      Panaikinti
  3. Labai smagios nuotraukos, tikiuosi buvo arba yra smagios atostogos ;)

    http://www.aureliabu.lt/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ačiū. dar yra... porą dienelių dar bus, o paskui jau viskas :(

      Panaikinti