"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2015 m. sausio 1 d., ketvirtadienis

Įdomu gal tik mergaitėms*15

Trečiasis tuštučių įrašas, kuriuo planuoju pabaigti savo senokai sunaudotų gaminių apžvalgą. Žinoma, jau pradėjau kaupti naują tuštučių "kolekciją", bet šįkart tikiuosi taip neapsileisti ir nelaukti, kol jų pasidarys tiek daug, kad jų aprašymams prireiktų net trijų įrašų. Trumpai drūtai, pradedam!

1. Pirmasis gaminys - Bionsen antiperspirantas (?) jautriai odai. Tai tikriausiai vienas geriausių mano naudotų pieštukinių dezodorantų pažastukams. Gaminys - peršviečiamos melsvos spalvos gelis, gaivaus, ganėtinai keisto kvapo, kurį galėčiau net pavadinti unisex kvapu. Laaabai džiugu, kad ant palaidinių jis nepalieka jokių dėmių, tikrai nedirgina odos, neutralizuoja prakaito kvapą ir iš viso nelabai leidžia prakaituot :D! Dabar naudoju kitos firmos pieštukinį dezodorantą ir jau keikiuosi, kaltinu save, kad nenusipirkau Bionsen antrą kartą. Sekantį kartą jį tikrai nusipirksiu. Kaina: ~3-4 svarai. 10/10.

2. Rodausi ir Body Shop White Musk Smoky Rose kūno dulksną (kaip verčiasi Fragrance Mist?). 100ml užteko tiek, kad kvapas jau spėjo nusibosti. Šiaip nepasakyčiau, kad laikosi ilgai, tačiau kaip dulksnai to tikrai užtenka. Kvapą apibūdinti sunku, na kažkoks keistas rožės aromatas, ganėtinai šiltas, bet su kažkokiu dūmo "prieskoniu" (ne veltui Smoky Rose)... Antrą kartą nepirksiu, bent jau kol kas, nes kaip jau minėjau, nusibodo kvapas. Kaina: mokėjau ~3.5 svaro su akcija (be akcijos 7 ar 8 svarai tikriausiai.) 8/10

3. Noriu jums pristatyti visišką nesąmonę - Pretty nagų lako valiklį No More Nail Art. Čia iš tos serijos, kur įkiši pirštą į buteliuką, pasukioji ir ištrauki švarų nagą. Deja...aš ištraukdavau visą pirštą kažkokį apsimuzojusį, acetonuotą ir šlapią. Šio indelio viduje yra kažkokios plastikinės plokštelės, į kurias reikia patrinti nagą ir kurių pagalba jis turi nusivalyti. Nepatiko. Nerekomenduoju. Kaina: 1 svaras. 1/10

4. Dar vienas pabaigtukas - Body Shop migdolų rankų kremas. Labai malonaus kvapo, netgi labiau patiko nei seniau turėtasis rožių. Greitai susigeria, nepalieka lipšnaus ar nemalonaus jausmo. Tiesiai šviesiai sakant, pirkčiau antrą kartą. Mokėjau 3 svarus (normali kaina - 5 svarai). 10/10.

5. Niekada į savo apžvalgėles dar nebuvau įtraukusi dantų pastos. Šįkart nusprendžiau padaryti išimtį, nes gerą produktą reikia pareklamuoti, gal ir jums patiks. :) Jūsų dėmesiui - Blanx White Shock balinanti dantukų pasta. Turiu pripažinti, kad tai kol kas geriausia dantų pasta, kokią esu bandžiusi UK. Na bent jau aš pastebėjau šiek tiek baltesnę šypseną ir tikrai manau, kad naudojant šią pastą nuolatos, ji tikrai atlieka tą, ką ir prižada. Šiuo metu naudoju kitokią, bet manau, kad šiai pasibaigus vėl pirksiu Blanx. 10/10. Kaina: 4-5 svarai. 

6. Į darbą supurškiau Puma Yellow kvepaliukus. Kvapas visai tiko ir patiko. Mokėjau tik apie 5 svarus, nes radau labai gerą sandorį ebay. Laikosi nei ilgai, nei trumpai... Visumoje patiko. Jei vėl rasčiau už tokią kainą, tikriausiai nusipirkčiau. 8/10.

7. Sekantis dalykėlis - Eveline nagų lakas. Kaip matote, numeriukas - 490. Eveline firma turi visai neblogų gaminių, tačiau šitas nagų lakas yra kažkoks nesusipratimas. Norint išgauti tokią spalvą kaip buteliuke, reikia nagą lakuotis bene tris kartus. Tikrai nėra tikslo net svajoti, kad vieną kartą padengus nagą šio lako sluoksniu išgausite tolygią ir gražią spalvą. Patvarumu lakas taip pat nepasižymi. Tad nykščius leidžiame žemyn ir daugiau jo nebeperkame. Kainos neatsimenu, bet tikrai nekainavo daug. 1/10.

8. Į šį MaxFactor tušą dėjau nemažai vilčių, tačiau nesu tikra, ar jos pasiteisino. Gaminys nėra prastas, bet, man asmeniškai, kažkokio "vaaau" nepaliko. Jau senokai jį sutepliojau, kiek pamenu šepetėlis buvo guminis (silikoninis???) su labai mažiukais šereliais, o aš niekaip neapsisprendžiu, ar man tokie patinka, ar ne. Tušas visai gražiai pastorina blakstienas, bet tikriausiai antrą kartą nebepirkčiau. Kaina: nepamenu kiek mokėjau, gal kokius 7 svarus... 8/10.

9. Paskutiniai mano tuštučiai - trys veido kaukės. Man pradėjo labai patikti turinčios šildomąjį poveikį... Labai smagu, kai jauti žandukuose malonią šilumą, užuodi malonų jų kvapą, o jei dar žvakę užsidegi, tai iš viso gali apsimesti, jog esi spa :D. Nebežinau, kiek tos kaukės man padeda (ar nepadeda), nes nenaudoju jų reguliariai, tačiau vien dėl kvapo jomis pasilepinti kartais labai smagu. Iš šių trijų didžiausią pliusą skiriu su baltuoju šokoladu. Kaina: po ~1 svarą. 10/10



Neseniai peržvelgiau savo dabartinius blogo įrašus ir palyginau su ankstesniais. Jomajo! Mano liūdnas debesiukas pamažu virsta tuštybės muge. Vien tik apie visokius špaklius pradėjau rašyti. Neįsižeiskite beauty blogerės, nieko prieš jus neturiu, pati jūsų tinklaraščius mėgstu ir skaitau, bet mano blog'as buvo sukurtas dalintis (o gal tiesiog pasipasakoti, užsirašyti) mintimis, jausmais, gyvenimo nutikimais, o ne produktų reklamoms ar antireklamoms. Reiks bandyti susiimti ir parašyti keletą įrašų ne apie kosmetikas. Aišku, besidominčios tuštučių komentarais niekur nedinkite, nes jų dar tikrai bus. ;)

R.

3 komentarai:

  1. Sveika, prie antiperspiranto padėjai klaustuką, kad noriu šiek tiek apšviesti, jei nesupyksi aišku :) Dezodorantas malšina nemalonų kvapą ir suteikia kažkokį kitą kvapą, o antiperspirantas mažina prakaitavimą, kas yra natūralus kūno reiškinys, padedantis reguliuoti kūno temperatūrą :) Tavo naudojamas - dezodorantas, nors dažnai dabar galima sutikti dezodorantą antiperspirantą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš nežinau kodėl, bet su juo mažiau prakaituoju :D labai labai patiko... :) ačiū už komentarą :) tikrai nepykstu, gerai, kad apšvieti... ant tų pieštukinių dezodorantų dažnai būna parašyta, kad antiperspirantai, tai man jie visi kažkaip su tais antiperspirantais ir asocijuojasi :)

      Panaikinti
  2. mes siūlome profesionalių įsilaužėlių korteles žmonėms, kuriems reikalinga finansinė laisvė. Mes suteikiame korteles žmonėms bet kurioje pasaulio dalyje ir mūsų paslaugos yra pigios. mes programuojame skirtingų verčių korteles ir gaunate kortelę pagal tai, ką galite sau leisti ar tvarkyti per tam tikrą laiką. mes suteikiame korteles nuo 500 iki 50 000 JAV dolerių. Mes taip pat siūlome pagalbą įmonėms, smulkaus verslo savininkams, asmenims, kurie yra skolingi, pavyzdžiui, paskolų mokėjimas, namų nuoma, mokyklos mokesčių mokėjimas, naujo automobilio įsigijimas, namo pirkimas savo ir daugelio kitų. Mūsų kortelės trunka 2 metus, yra patikimos ir saugios. Susisiekite su mumis šiandien mūsų el. paštu, kad gautumėte daugiau informacijos. freedomconnect.co.worldnet@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti