"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2014 m. gegužės 24 d., šeštadienis

Įdomu gal tik mergaitėms*9

Baigiau žiūrėti lietuvių kurtą filmą "Kaip pavogti žmoną" ir noriu pasakyti, kad tikrai geri yra mūsų aktoriai. Nu ir nereikia jokių specialiųjų efektų, jokių Jason Statham'ų ar Bruce Willis'ų, jokių žudynių, šaudynių, kraujo klanų ar dar ko nors, kad filmas įtrauktų ir laikas prabėgtų itin greitai! Ir tikrai šis filmas sugebėjo išspausti ne tik šypseną, bet ir juokingą "kvyksėjimą" ir nuolat komentavau "geras geras", "haha geras"!
Na bet ne apie filmą čia nusprendžiau rašyti šį įrašą... Susikaupė nemažai "empty"čių ("empčių")... :D todėl, nusprendžiau ilgiau nedelsti ir savo nuomone apie juos pasidalinti su jumis!

1. Justulės atsiųsta Eveline veido kaukė su žaliuoju moliu. Labai faina, netikėjau, kad taip patiks, tačiau oda liko švelni, glotni ir mažiau užteršta. Nors rašoma, kad ji skirta daugiau mišriai, riebiai ar net aknės spuoguotai odai, mano sausos odos ši kaukė dar labiau neišsausino, todėl jai priekaištų neturiu. 10/10. Kaina: gal apie 3-4lt, nežinau, spėju. :)


2. VO5 Smoothly Does It šampūnas sausiems plaukams. Savo tekstūra ir kvapu jis man labai priminė Pantene firmos šampūnus. Abejoju, ar pirkčiau antrą kartą. Nors sudėtyje turi įvairių aliejų, plaukai netapo glotnesni ar labiau sudrėkinti. Tai tiesiog paprastas šampūnas iš pigučių serijos. 6/10. Kaina: 1 svaras.


3. Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor kondicionierius pažeistiems plaukams. Viename iš senesnių įrašų jau komentavau šį kondicionierių, nes buvau išmėginusi jo mėginuką, tiksliau - kelioninės talpos pakuotę. Savo nuomonės nepakeičiau, manau, kad tai yra vienas iš 2014 metų atradimų. Plaukams patiko, nosį švelniai glostė saldus aromatas, todėl galiu tik kelti nykščius į viršų. 10/10. Kaina: ~4 svarus.


4. Skin Therapy kūno losjonas. Šį losjoną gavau dovanų (kartu su visu rinkiniu Skin Therapy produktų) per Kalėdas. Nors šis losjonas yra bekvapis, tačiau puikiai drėkina odą. Tiesa, vienintelis dalykas, kuris šiek tiek nervino - pakuotė neturi dozatoriaus. Kaip suprantu, šis kūno losjonas tinka ir problematiškos odos savininkėms: subalansuotas ph, nėra kvapų, alergenų. 9/10. Kaina: nežinau, juk dovana! :)


5. The Body Shop Shea dušo kremas. Kaip ir visos mano bandytos Body Shop'o dušo želės skaniai kvepia ir gerai drėkina. Kadangi jau nusibodo man jas girti, nieko daugiau ir nebesakysiu! 10/10. Kaina: be nuolaidų 4 svarai.


6. The Body Shop Tea Tree gelis nuo spuogų. Va ši priemonė mane šiek tiek nuvylė. Galiu pasidžiaugti, kad ją naudojant oda aplink spuogą nėra išsausinama, tačiau pats spuogas niekur nedingsta, atrodo, kad net nemažėja... Tikrai nesupratau, kaip šis gelis veikia ir liūdna, kad šioje pakuotėje jo tiek mažai. Nepirkčiau antrą kartą, nes nemanau, kad vertas savo kainos. 5/10. Kaina: 6 svarai.


7. Cherish Ageless drėgnos servetėlės veidui. Makiažą nuvalo super duper (tikrai geriau nei mano naudotos Loreal Skin Perfection), tačiau vargu, ar pirkčiau dar kartą. Jeigu reikėtų rinktis iš šių ir Loreal, nedvejodama imčiau Loreal drėgnas sevetėles, nes nors ir sunkiau kovoja su makiažu, jos pasirodė esą švelnesnės odai. 7/10. Kaina: 0,69 svaro.


8. Moroccan Argan Oil plaukų aliejus. Šitam gaminiui galėčiau paploti. Nors pirmą kartą pabandžius, jis pasirodė per skystas, per mažai kvepiantis (lyginant su Marrakesh, Macadamia, ArganMagic ir t.t.), tačiau ilgainiui supratau, kad šis aliejukas tikrai tinka mano plaukams (ir ne tik mano, o ir geriausios draugės, kuriai jau nusiunčiau antrąjį gaminio buteliuką). Priemonėje naudotas organiškas argano aliejus, jos kaina juokinga lyginant su kitais plaukų aliejais. Ji greitai įsigeria į plaukus, suteikdama jiems žvilgesio, jų visiškai neapsunkindama, padarydama lengvai iššukuojamus. Grįždama į Lietuvą būtinai užsipirksiu šio plaukų aliejaus atsargų. Galvoju kada nors išbandyti kitus šios firmos gaminius plaukams. 10/10. Kaina: 1 svaras.


9. Sanex antiperspirantas. Tai antras Sanex antiperspirantas, kurį naudojau. Šiuo metu esu nusipirkusi Dove, tačiau šiam pasibaigus, jaučiu, kad vėl grįšiu prie Sanex. Jo patogesnė pakuotė, gaivesnis kvapas ir šiaip jaučiu, kad jis geriau atlieka savo "darbą". 9/10. Kaina: ~1 svarą.


10. Montagne Jeunesse veido kaukės. Iš šių trijų labiausiai patiko šokoladinė. Nuostabus kvapas, ji labiausiai tinka sausai, jautriai odai, o ir atrodžiau su ja šmaikščiausiai - kaip kokiu "š" veidą išsitepusi! :D Bet nusipraususi tikrai pajutau kaukės poveikį, nes oda buvo kaip kūdikio. Šiuo metu vėl turiu šią kaukę ir tikiu, kad sunaudosiu dar ne vieną pakuotę. 10/10. Apie kitas kaukes nieko įdomesnio negaliu pasakyti... Jas vertinčiau tiesiog 8/10. Vnt kaina: ~1 svarą.


11. Rimmel Hide the Blemish maskuoklis. Visai patiko. Tikrai daug geresnis nei anksčiau turėtieji Avon ar Essence. Labai lengvai tepasi, bet, tiesa, maskuoti galėtų ir čiut čiut geriau, nes spuogiuką paslėpti nėra taip lengva. Antrą kartą tikriausiai pirkčiau, nes nenusivyliau šiuo gaminiu. Gaila, kad dangtukas ilgainiui palūžo. 8/10. Kaina: ~4 svarus.


12. Nspa Eucalyptus and Sea Minerals Sea Salt kūno šveitiklis. Gaiviai kvepia, maloniai šveičia (nėra per daug švelnus), o šveičiamosios dalelės pamažu ištirpsta. Manau gaminys nėra prastas, tikrai pirkčiau antrą kartą. Jo užtenka ilgam. 9/10. Kaina: su akcija už dvi pakuotes mokėjau ~5-6 svarus (be akcijos viena pakuotė panašiai kainuoja).

9 komentarai:

  1. Aussie kaukė yra tikras stebuklas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Minionas čia geriausiai atrodo :D
    Nu dar šokoladinė kaukė yra gerulė. Sakiau, kad mano kambariokam ji labai patiko? Laukia dabar, kol vėl užsidėsiu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neeeee, liko dar vienam kartui :D Ją užsidėjus atrodau kaip Conchita Wurst :D

      Panaikinti
    2. kiba tik barzdą piešiesi? :D nelaikyk ilgai, kad nesugestų. aš iš karto visą paką ant veido susikraunu :D

      Panaikinti
  3. iš pradžių :D tepuosi ten ta kauke ir žvengiu :D man visai tinka :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oooo, empčiai :) Mėgstu, mėgstu tokius skaityti

    AtsakytiPanaikinti