"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2014 m. sausio 25 d., šeštadienis

Tiesiog įrašas*

Labas,
Neberašau dažnai, nes nebelabai randu nei laiko, nei noro. Noro nėra, nes tiesiog nežinau, ką parašyti, kad būtų įdomu. Seniau savo tinklaraštį naudojau daugiau asmeniniems tikslams: paverkšlenimamas, paliūdėjimams, o kartais ir džiaugsmo trupinukams išlieti... Dabar jis tapo viešesne erdve, jį skaito daugiau žmonių, negu aš pati ir Justulė (:*). Kažkaip nebepatogu įrašuose nuolat burblenti. Tiesą sakant, džiaugiuosi, kai matau, kad kartais į dieną mano tinklaraštis būna peržiūrėtas ~60 kartų (žinoma, kartais tik 2 lankytojai užsuka :D). Tai va, norėjau padėkoti toms (tikriausiai "tie" čia nesilanko), kurios paskaito, kurioms patinka/nepatinka ir pan. Negalvojau, kad taip pasakysiu, bet visai smagu parašliavoti ne tik sau pačiai.
Šiandien turėjau išeiginę, todėl trumpam buvau išlėkusi į miestą pirkti naujo veido kremo, nes mano Garnier gelis jau "ant baigimosi ribos". Ha! Išėjau pirkti KREMO, o grįžau va su kuo (o dar nekalbu apie guminukus, twix šokoladukus, čipsus ir veidrodėlį... Veidrodėlis gerai didina, visas savo poras dabar galėsiu tyrinėti vakarais ir rytais :D).

Čia kiek gal ir ne į temą, bet norėjau pasakyti, kad tikriausiai poros dienų bėgyje "iškepsiu" naują įrašą "įdomu gal tik mergaitėms".
Šiandien pagaliau prisiruošiau išsiųsti laiškučius Lietuvon. Eilinį kartą paštininkė paklausė, ką siunčiu. Kai pasakiau, kad "sweets", nusišypsojo keistai. Dabar bijau, kad laiškai nepasieks adresatų, o ji suvalgys tuos saldainius... ;D Nu erzina, kai klausia, ką siunčiu. Triusikus gal siunčiu, koks gi jai skirtumas. Nesiunčiu draudžiamų dalykų. Neturiu aš tokių... ;D Galiausiai susimokėjau brangiai už paslaugas ir išėjau. Galėtų ir nelupikauti taip.
Jau beveik 1 val. nakties, todėl geriau eisiu miegoti. Ką gali žinoti, gal ryt iš ryto statybininkai vėl ant stogo kalens ir miegoti neleis. Geriausia, kai pirmą dieną dirbt pradėjo: miegu miegu, girdžiu, kad kažkas po langais "one direction" (ar kieno ten) dainą dainuoja... kai šokau iš lovos užuolaidų užtraukt... Nepatinka man tokie siurprizai.

Labanakt,
R.

4 komentarai: