"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2013 m. spalio 8 d., antradienis

Savaitė

Jei kas paklaustų, ką veikiau praeitą savaitę, tai galėčiau atsakyt, kad roviau burokus ir mokinaus vairuot. Reikia pasidžiaugti, kad šios pastangos davė rezultatų: burokai nurauti, o teisės jau gaminamos su itin tragiška nuotrauka iš "būdelės" (turėjau tris bandymus "fainesnei" rožai išgauti, bet sugebėjau visus bandymus sufeilint kaip visada!).
Savaitei žingsniuojant link pabaigos buvau iškeista į kažkokią seną JAWA (Java???), kuri net nebevažiuoja, bet bile kažkam smagu pasikrapštyt prie variklio. Tupinėjau aplink garažą nuobodžiaudama, eilinį kartą fotkinau savo batus ir daug žiovaudama tyliai norėjau, kad greičiau važiuotume į Kauną, nes svetimuose namuose niekada nesijaučiu gerai. Tačiau grįžus į Kauną mus pasitiko "maloni" žinia: kambario temperatūra panaši į esančią už lango. Tai ir sėdžiu su "golfa" ir chalatu apsimuturiavusi.

P.S. Mekulis apturėjo didžiausią kelionę savo gyvenime. Vis mašinai labiau sujudėjus išlįsdavo apsidairyti. Išvažiuojant Kaunan ji sugebėjo du kartus krimstelt man į pirštą. Matyt kaime norėjo likt ir tapt katinų "zakuske", kaip ji buvo pavadinta vos atvažiavus.

2 komentarai:

  1. Linkėjimai iš Norvegijos oro uosto!
    Ir dar kartą labai sveikinu su teisių išlaikymu! Dabar galėsi būt mano palaikymo komanda :D :*

    AtsakytiPanaikinti
  2. būsiu būsiu :) jaudinsiuos dabar ir už tave ;) sakė Kęste už mane irgi jaudinos.

    AtsakytiPanaikinti