"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2012 m. rugpjūčio 11 d., šeštadienis

Piciai piciai!

  Šiandien ir vakar skelbiu picų dienomis. Galiu išduot paslaptį, kad visai neblogas tas "Malsenos" miltinis mišinys picai (tik 2.45lt berods, o išeina apie 3 vidutinio dydžio padus picai), tik nereikia jo perkept (;D): parašyta 20min., tai ir kept 20 min. Toks traškus gaunasi ir labai faina, kad gali picos pado storį pasirinkti pats. Juokinga tame, kad mūsų virtuvėje nerastas kočėlas, todėl kočiojom su puodeliu! Būčiau nusipirkus kočėlą kartu su picos ingridientais, tačiau šiomis dienomis gyvenu su paskutiniais litų likučiais, todėl kočėlas - brangus malonumas. Bet vis tiek pavyko pasiekti norimą plonumą.
  Ką dėjom ant picos? Tikriausiai tą patį, ką ir visi deda ant picų: rūkytos dešrelės, pomidoras, pievagrybiai, svogūnas, šoninės juostelės, fermentinis sūris, o vakar dar turėjau todėl papjausčiau ir paprikos. Vuola.
  Gavau kritišką žvilgsnį, kai atsinešiau fotiką virtuvėn su klausimu: "kam tu čia fotkinsi tą picą?"... Blem blem... Kaip tai kam??? Aišku, kad praturtinčiau blogą dar vienu įrašu, kad prisidėčiau prie "receptų" ir kad mamukui turėčiau ką parodyti kaip įrodymą į teiginį "tu ten Kaune nieko nevalgai tikriausiai."... 
  Tai tiek nesąmonių šiandien liūdname debesiuke. Iki.

R.

5 komentarai:

  1. eeeei, o tai kur mano nuopelnai suminėti? :/

    AtsakytiPanaikinti
  2. nėra, tu tik rekomendavai man tą malseną ;D

    AtsakytiPanaikinti
  3. ir dar paskui guodžiau, kad tokia tešla išėjo, kokia turėjo išeiti!!! :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Skaniai atrodo :), bet padas tai tikrai toks "naminis" gavosi :D. Seilė varva žiūrint, pasiilgau lietuviškų produktų. Užvakar kepėm picą irgi, tai padą gaminau iš miltų ir vandens, o ant picos - ką iš darbo pavyko parnešti - mėsos grėžinėliai ir sūris, plius agurks marinuots su svogūnu.

    AtsakytiPanaikinti