"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2011 m. birželio 20 d., pirmadienis

moliūgėliai iš lagamino*


Vakar kuičiausi savo lagamine, kuris dar neiškrautas po grįžimo iš Kauno (grįžau 10 dieną :D), o dabar jau jį perkraut reikia kitiems žygiams, dėl kurių šiek tiek imu nerimauti. Žinoma, kad kilodama savo ryziukus sumąsčiau pasistaipyt prieš savo priešą - veidrodį. Tai va. Iš poros rūbų sukonstravau pirmus du koliažiukus. Su juose esančia gėlėta palaidinuke jaučiuos kaip moliūgėlis, todėl taip pavadinau šį įrašą.
Šiandien su mama prasinešėm per Babilono krautuves ir nusipirkau 3-iam koliažiuke esančią maikutę ir basutes. Maikutė Justencijos buvo pagirta, o basutės papeiktos, bet man vis tiek labai jos patinka. Labai labai patinka... žinoma iki pirmo nutrinimo patiks. Taip pat dar prigriebiau ir popigam BALTUS kedus. Nežinau, ar turiu dabar dar kitus baltus batus, nes tie balti batai man tarsi "šviečia" ir "ragina" žiūrėt žmogui ne į veidą, o į juos, todėl tokių ir neperku. Bet mama primygtinai sakė, kad kedukai balti gražiau atrodo už juodus, todėl pasitikėjau brandesniu skoniu ir taip jie atsidūrė mano namuose. Senokai turėjau kedus... inkarai buvo užėmę jų vietą. Va dabar lietingu klimatu eisis kaip per sviestą!
^--keduuuukai :D

Žodžiu, tiek žinių iš mano lagamino. Prisigyriau, oi kaip prisigyriau! Winamp'e groja Madonna - Revolver ... Klausau senas dainas, kurios primena baraką... Norėčiau dabar šokių vakaro 11aukšto rūkykloj. Kokie šokiai rūkykloj? Smagūs.

5 komentarai:

  1. panešiosi porą dienų tuos kedukus, tai patikėk, nieks į juos nebenorės žiūrėt, kai be spalvos liks :D mums jau gana tampytis su inkarais, tegul tamposi kiti :) savo atitampėm.
    vis tiek pirma maikė blogiausia!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man patinka pirma maikė! Su Paryžiumi... :P

    Nu jo... praeisiu kaip karvė, iš karto iš baltų į pilkus pavirs :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man kaip tik pirma maikė gražiausiai atrodo :P.

    Mmm, barako 11-tas aukštas, rūkykla, jooo, smagių akimirkų tenai buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Alijošiau, duok penkis už pirmą sakinį :DD Justina, in your face :DD:DDDD

    AtsakytiPanaikinti