"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2011 m. balandžio 3 d., sekmadienis

Svarbiausia branginti tai, ką turi


"Wanting to be someone else is a waste of the person you are"-Kurt Cobain


Kažkokia mergina šiuos žodžius išsitatuiravo sau ant nugaros. Geri žodžiai, priverčiantys mintis stabtelėti ir pažvelgti į save. Visi mes norime kokių nors kito žmogaus kūno dalių (gal plaukų, veido, akių, gal didesnės/mažesnės krūtinės, gal švelnesnės odos ar ilgų kojų?), o gal būdo savybių (mokėjimo į pasaulį žvelgti su šypsena, tikro nuoširdumo, o gal uždarumo, sugebėjimo neišduoti savęs?)... Žinoma, tai mano nuomonė. "Yra" ir tokių, kurie labai savimi patenkinti ir jiems nieko nereikia ir jie nieko nenori. Kažkodėl žodį "yra" pakabinau kabutėse... Tačiau norėdami kažko, ką turi kitas, mes išsižadame to, ką turime patys, kas mums buvo duota už dyką - juk nei tėtis nei mamas neprašė jūsų atlyginti už rankas ar šypseną... Tad kodėl mes taip lengvai galėtume iškeisti tai, kas mums turėtų būti be galo brangu? Juk tai mūsų tėvų dalelės, kurios sudaro mūsų kūną, kuris savyje talpina širduką, t.y. tikruosius mus. Nežinau... Bet kokiu atveju, šiuos žodžius būčiau "išpiešus" tokioje vietoje, kur nuolat galėčiau juos perskaityti, kad ir kur bebūčiau. Gal šie žodžiai išmokytų mane mylėti save... o tada ir kitus?..

*Photo by Piddling (Deviantart)

12 komentarų:

  1. ant kaktos tau reik užsirašyt : ))))) kad niekad nepamirštum.

    AtsakytiPanaikinti
  2. tai kad tu tik parašai... tu geriau daryk :P

    AtsakytiPanaikinti
  3. nu tai bandau... negali imt staiga ir pasikeist gi. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai labai patiko tavo sitas urasiukas :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Odetka. :) faina... skaityk skaityk

    AtsakytiPanaikinti
  6. kad jau perskaiciau :) kazko naujo dabar reikia :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Parašyčiau, bet kad vokiečių bandau mokytis prielinksnius... košmaras. :/

    AtsakytiPanaikinti
  8. Užsirašyk žodžius ant lapuko ir su lipnia ant laptopo prisiklijuok ;]

    Puikią minty apmąstei šiame įraše, tikrai patiko paskaityti :]

    AtsakytiPanaikinti
  9. Andriau, neturiu lipnaus lapuko :/
    dar viena jo frazė yra labai gera ir verčianti pamąstyti: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not" (Kurt Cobain)

    AtsakytiPanaikinti