"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2013 m. lapkričio 5 d., antradienis

Įdomu gal tik mergaitėms*2

Labas,

Kadangi neseniai pradėjau dalintis savo nuomone apie sunaudotas kosmetikos priemones, nusprendžiau, kad atėjo laikas antram įrašui.
Šiandien jau nebe visos pasirinktos priemonės bus išgirtos, o kai kurios iš jų yra tokiame "viduriuke", kad niekaip neapsisprendžiu, ar pirkčiau jas dar kartą, ar ne.

1. Planet Spa kūno šveitiklis su lotosų ekstraktu. Šį šveitiklį užbaigiau vos prieš porą dienų. Nežinau, ar pradžioje reiktų pasidžiaugti visai neblogu Avon gaminiu, ar paliūdėti, kad jis man asmeniškai pasirodė šiek tiek per švelnus. Malonus bei neįprastas šveitiklio kvapas, ganėtinai švelni kreminė (?) tekstūra su kažkokiomis rusvomis sudžiuvusių lapelių dalelėmis (nejau bus lotuso ;)?) pradžioje mane maloniai nustebino. Kadangi pirkau per išpardavimą, kaina taip pat buvo patraukli - 8.90lt. Šio produkto užteko kokiems dviems, o gal trims mėnesiams (žinoma, nenaudojau jo kasdien). Gaila, kad mane nuvylė šio šveitiklio skystumas ir per mažas kiekis šveičiamųjų dalelių, nes mane labiau traukia tirštesni bei šiurkštesni, kuriuose nepagailėta tų "grūdelių". Šiaip vertinčiau gaminį teigiamai, nes po šveitimo oda likdavo švelni, glotni, o tas pomėgis šiurkštesniems šveitikliams jau juk nuo kiekvienos individualiai priklauso.

2. Priemonė, kurios niekada nepirkčiau ir niekam nerekomenduočiau pirkti - Live Clean Argan Oil. Žinau, kad Live Clean produkcijos sudėtis yra ganėtinai dėkinga kainos ir kokybės atžvilgiu eiliniam vartotojui, tačiau būtent ši priemonė yra visiškas nesusipratimas. Pavyzdžiui, konsistencija: įsipili į delną kažkokią kaip skystos želė masę, patrini tarp delnų ir ta masė suputoja (koks aliejus, po velnių, putoja??!)... Plaukai gal ir pasidaro kiek švelnesni, tačiau jei tik jų nepatepi šiuo "aliejumi", vėl ant galvos atsiranda ta pati šiaudų kupeta. Sunaudojau vien tik todėl, kad buvo gaila išmesti 15-20lt (neatsimenu, kiek tiksliai kainuoja). Žodžiu, nepirkčiau, nepirkčiau, nepirkčiau. Tiesa, tai tik mano asmeninė nuomonė, jei ši priemonė jums tinka ir patinka, tai naudokite ir džiaukitės gražiais plaukučiais.






3. Trečioji priemonė, kurią norėčiau aptarti - Salerm Keratin Shot šampūnas (no.1). Be sulfatų, parabenų ir vien jau tai šiam šampūnui suteikia riebų pliusą. Dar vienas riebus pliusas - kaina: 33lt už 500ml šampūno! Naudojau nuo diplomo atsiėmimo iki praeitos savaitės. Sakyčiau tikrai ilgas laikotarpis. Šampūnas šiek tiek tiesina plaukus, efektyviai išplauna nešvarumus, todėl tikrai yra vertas antro pirkimo.










4. Essence Coverstick maskuojamasis pieštukas. Teoriškai šią priemonę jau baigiau, bet praktiškai vis dar pirštuku kopinėju paskutinius jos likučius. Manau, kad tai viską apie šią priemonę pasako. Šis maskuoklis man labiau patinka už kažkurį (žiauriai tingiu eiti pažiūrėti) iš Avon, kurio dar daugiau nei pusė mėtosi stalčiuje. Skaičiau atsiliepimų, kad kai kurioms merginoms Essence maskuojamasis pieštukas yra per kietas, negražiai tepasi, tačiau man lyg ir viskas normaliai. Galiu tik patarti, kad nebūtina gi juo iš karto veido "mozoti", jeigu jis jums kietesnis, rekomenduočiau pirmiausia užtepti ant piršto, o paskui su pirštuku padengti maskuojamas vietas.


5. Penktoji ir paskutinė priemonė šiandien - Johnson's Baby Bedtime Wash. Pasakiško kvapo, stipraus drėkinimo, kreminės tekstūros dušo želė, radusi vietą mano mėgstamiausiųjų sąraše. Ji turi tik porą trūkumų: kainą ~9lt (galėtų kainuoti perpus pigiau) ir kvapą ( ;D nors jis pasakiškas, bet sugeba dar pasakiškiau migdyti, todėl anksti ryte praustis šia dušo žele laaabai sunku, nes po dušo kojos pačios neša į lovytę).






Taigi dar penki dalykėliai jau apžvelgti. Tikiuosi, kad kas nors perskaitys ir pasakys savo nuomonę apie šias prekes. Gero jums vakaro ir ramios nakties.
R.

5 komentarai:

  1. kur pirkai tą šampūną? man jis gražiai atrodo ;D šiandi nusipirkau syoss kažkokį su keratinu, tikiuos baigsis gerai :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. pas kirpėją. bet mačiau jo panevėžy babile prie norfos ten kur seniau papuošalai buvo trumpam atsidarę ir dabar jų vietoj visokių šampūnų "kioskelis" (šalia berods gėles dar pardavinėja)...prie pat įėjimo į norfą :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. mmm :)
    išsijunk tą apsaugą, atsibodo jau tuos skaičius įvedinėt :/

    AtsakytiPanaikinti