"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2011 m. gegužės 28 d., šeštadienis

Vampairai vampairai vampairai*

I don’t mind being the bad guy. I’ll make all the life and death decisions, while you’re busy worrying about collateral damage. And I’ll even let her hate me for it. But at the end of the day, I’ll be the one to keep her alive.” – Damon Salvatore (nuostabiai gražu. žodžiai iš serialo)

Šiandien perskaičiau trečią "Vampyrės dienoraščio" knygą. Tikriausiai šita patiko labiausiai iš visų, nes pastebėjau, kad buvo daugiau veiksmo, mažiau seilėjimosi. Nereikia meilei liaupsių, gražių žodžių, veiksmai - pagrindinė priemonė jai išreikšti. Galima daug ką sakyti, tačiau nelaimės atveju tik veiksmai parodys, ar tie gražūs žodžiai buvo melas ar tiesa.
Žodžiu, knygoje Elena mirė gelbėdama savo mylimus brolius nuo Katerinos kėslų. Jau išsigandau, kad velnias žino, apie ką bus rašoma kitose knygose, tačiau pasiskaičiau internete ir sužinojau, kad ten ji prisikels iš numirusiųjų (ulialia... kaip Jėzus koks). Žodžiu, labai laukiu sekančios dalies, nes noriu šią knygų kolekciją visą surinkti. Nežinau kodėl, bet gera jas skaityti... Ir juokitės tie, kurie manot, kad "pievas" skaitau. Mano laisvalaikis - mano pasirinkimas - mano skaitalas. Jums nuo to neturi būti nei geriau, nei blogiau...

P.S. taip ir nesupratau, kodėl seriale Elena nėra auksaplaukė... Nes knygoj, tai ji tokia... Bent jau į knygų viršelius jos nedėtų (o tik Brolius :D), arba perdažytų plaukus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą