"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2015 m. vasario 18 d., trečiadienis

Liebster Award* vėl

Vakar po Liebster Award iššūkio nominavau 11 tinklaraštininkių atsakyti į mano užduotus klausimus. O šiandien pati vėl buvau nominuota! Haha! Iš tiesų, labai smagu, tačiau nusprendžiau šį iššūkį atlikti nepilnai: atsakysiu tik į pateiktus klausimus, bet daugiau tinklaraštininkių nenominuosiu, nes juk tai jau vakar padariau :) (tikrai nežinau, ar visoms patinka tokie iššūkiai, todėl nenoriu būti įkyri :D).
Taigi mane nominavo šio tinklaraščio autorė! :) Dėkui už klausimus, kuriuos nekantrauju atsakyti.

1. Kokiam mergaitiškam pirkiniui išleidot daugiausia pinigų?

Na tikriausiai didžiausias mano pirkinys (už pačios uždirbtus pinigus) yra mano naujasis kompiuteris. Galit manyt, kad tai nėra mergaitiškas pirkinys, bet man jis - pats didžiausias mergaitiškumo įsikūnijimas: toks baltas, nedidukas... ir simsai nelagina :D O išleidau 450 svarų, nes buvo puikus Black Friday pasiūlymas.

2. Didžiausias pasiekimas.
O siaube... Nežinau. Nesu pasižymėjusi jokiais dalykais. :) Aaaai... darželio laikais laimėjau piešimo konkursą ir gavau puzlę dovanų. Šituo dalyku labai didžiuojuosi!

3. Kokių žmonių labiausiai nemėgstate?

Apkalbinėtojų ir dviveidžių. Stengiuosi nutraukti visus ryšius su tokiais žmonėmis.
4. Koks mėgstamiausias jūsų telefono žaidimas?
Šiaip nežaidžiu, bet turiu atsisiuntusi Minion Rush, tai tikriausiai šitas.

5. Mėgstamiausias daiktas jūsų kambaryje?

Loooovaaaaa.... aš kaip tas katinas.

6. Tikite meile iš pirmo žvilgsnio?

Ne. Bet tikiu susižavėjimu iš pirmo žvilgsnio :D.

7. Svajonių profesija?
Arba kažkas su fotografija, arba kažkas su grafiniu dizainu. Bet kol kas svajonės ir lieka svajonėm.

8. Koks jūsų zodiako ženklas? Ar tikite pranašystėmis?

Skorpionas. Nustojau tikėti tada, kai kasmet Palmyra (?) ėmė sakyti, kad "skorpionams šie metai nebus sėkmingi"... Reikia spjauti ant pranašysčių, nes kiekvienas žmogus yra savo gyvenimo kalvis. Žvaigždės ir liks žvaigždėmis...

9. Kaip rūpinatės savo plaukais?
Šampūnas+kondicionierius arba kaukė+plaukų aliejukas pagal nuotaiką (šiuo metu turiu savo mėgstamus Macadamia, Marrakesh, pirmą kartą įsigytą Orofluido aliejų, BodyShop galikų serumą ir Uogos Uogos aliejų mišinuką plaukams, kurio dar nespėjau išbandyti). Kai nepamirštu išgeriu Biotino kapsulę!

10. Ar turite geriausią draugę?
Ačiū dievui, turiu. Justulę.
11. Sportuojate?
Ne, bet tikrai pradėsiu.Tikiuosi.

Tai va tokie buvo klausimai, tikiuosi patiko atsakymai. :) Ačiū, kad perkaitėte.
R.

2 komentarai: