"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2014 m. kovo 20 d., ketvirtadienis

Įdomu gal tik mergaitėms*7

Sveikos,

Sukaupiau naujų tuščių buteliukų "kolekciją", todėl galiu vėl parašyti trumpą apžvalgėlę, skirtą merginoms. Nusprendžiau pradėti kelti savo darytas nuotraukas, į kurias manau įdomiau žiūrėti nei į google "paveikslėlius". Deja, šiame įraše dar bus ir google "paveikslėlių", nes kelis produktus jau buvau išmetusi, kai sugalvojau pradėti pati fotografuoti. 

1. Jau visai pabaigiau (nuotrauka daryta prieš kelias dienas) Body Shop'o dušo želę, kvepiančią mandarinais. Kaip visada, galiu tik pagirti šios firmos dušo želes ir kremus, kurie ne tik nuostabiai kvepia, bet ir puikiai drėkina, atgaivina ne tik odą, bet ir širdutę. Kaina: 4 svarai (tačiau aš perku 4vnt ir tada pritaikoma akcija, kad 1vnt kainuoja 2.50 svaro).

2. Sunaudojau Nivea veido prausiklį sausai, jautriai odai. Galvojau, kad blogesnio prausiklio jau ir negali būti. Pasirodo buvau neteisi. Dabar naujoju dar siaubingesnį (apie jį sekančiame įraše). Grįžtant prie šio Nivea veido prausiklio, galiu tik pasakyti, kad jį naudodama jaučiausi taip, lyg veidą prausčiau tuo mėlynu Nivea kremu: konsistencija grynai tiršta kreminė, kvapas irgi kreminis. Makiažo šis veido prausiklis per vieną kartą niekaip neįveikdavo, todėl tekdavo veidą prausti iš eilės du kartus... Tai netrukdavo ilgai, tačiau nuo to "kremo" mano pirštai susiraukšlėdavo taip, lyg būčiau mirkus kokią valandą vonioje. :D Žodžiu, vienas iš blogiausių mano pirkinių, kurio niekada nebepirksiu. Kaina: 3 svarai (nepamenu, pirkau per akciją ar ne).

3. Jau beveik baigiau Andrew Barton Colour Protect Caring šampūną. Jį naudojau ne dėl to, kad saugotų mano plaukų spalvą (ji ir taip nublukus, nebėra net ką saugoti ;D), o todėl, kad dažytų plaukų šampūnai būna švelnesni plaukams, o manieji yra ganėtinai silpni. 400ml buteliuko užteko tikrai ilgai. Pradžioje šis šampūnas pasirodė visai neblogas, tačiau pastebėjau, kad kuo ilgiau jį naudojau, tuo labiau jis ėmė nepatikti mano plaukams: vos tik ištrinkti, dar šlapi plaukai darėsi vis labiau "šiugždantys". Neįsivaizduoju, ar po šio šampūno įmanoma nenaudoti jokio kondicionieriaus ar kaukės. Taigi, antrasis Andrew Barton šampūnas man taip pat nepasiteisino, dar kartą nepirkčiau ir kol kas toliau džiaugiuosi tik Andrew Barton S.O.S raudona plaukų kauke. Pirkau per akciją ir mokėjau 4 svarus už 2 gaminius, tad kaina gavosi 2 svarai (normali kaina apie 4 svarus).

4. Per šį laiką taip pat pabaigiau Halle Berry kūno losjoną. Dar būdama Lietuvoje jį pirkau per tarpininkę iš fragrancedirect.co.uk internetinės parduotuvės. Su ta tarpininke istorija buvo tikrai liūdna, nes turėjau reikalų su labai nesąžiningu žmogumi... Žodžiu, nesigilinam į senas istorijas ir grįžtam prie kūno losjono. Turiu pripažinti, kad jo kvapas, kurį tikriausiai reiktų priskirti rytų kvapų kategorijai, tikriausiai ne visoms merginoms patiktų: gėlės plius prieskoniai... Mane toks kvapas visai papirko, nes buvo neįprastas. Losjonas drėkino neblogai, greitai įsigerdavo į odą. Ar antrą kartą pirkčiau? Nežinau... Turiu pripažinti, kad niekada nesu pirkusi to paties kūno losjono du kartus. Kaina: atrodo, kad mokėjau apie 3 svarus.

5. Prieš porą savaičių pabaigiau Avon Anew gelį, skirtą odos atspalviui suvienodinti, odos dėmėtumui mažinti (vis dar šiek tiek pakovoju su vėjo malūnais, t.y. strazdanomis). Naudodavau jį vakarais. Tiesą pasakius, jokio skirtumo kremą pabaigus nepamačiau. Antrą kartą nepirkčiau. O kam, jei poveikio nesimato? :) Kaina dabartiniame kataloge - 57 litai, aš mokėjau mažiau, nes tarpininkė padarė neblogą nuolaidėlę.

 
6. Taip pat spėjau sunaudoti ir Pure Coconut rankų kremą. Nusprendžiau, kad šis kremas labiau tinka pasiteplioti rankeles profilaktiškai, o ištikus bėdai reikėtų turėti pasiruošus kokį geresnį variantą. Pure Coconut rankų kremas nėra riebus, lengvai kvepia kokosais. Reikia pasidžiaugti, kad jame nėra parabenų. Kaina: ~1 svarą.

 
7. Noriu rekomenduoti labai neblogą Pure Coconut kūno šveitiklį. Jis puikiai nušveičia senas odos ląsteles, nes šveičiamosios granulės nėra mažytės, o būtent tokios, kokių visada ir ieškau: didesnės, tvirtesnės, šiurkštesnės. Šveitiklio kvapas dieviškas. Šiame gaminyje taip pat nėra parabenų. Manau, kad jį pirksiu dar ne kartą, nes čia kol kas nieko pigesnio ir geresnio nesuradau. Kaina: ~2 svarai.






Šiam kartui tiek. Kainas pagrinde rašiau svarais, nes nelabai nutuokiu, kiek šie gaminiai kainuoja Lietuvoje (tikiu, kad gali kainuoti brangiau). Ačiū perskaičiusioms.

R.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą