"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2012 m. rugpjūčio 5 d., sekmadienis

**sąrašai

Kartais pasakai, nereikalaudamas kažko atgal. Tiesiog nori, kad žinotų, nori kad tu žinotum, jog kitas žino. Tai taip paprasta, nors pasakyti yra sunku.
Čia buvo ne į temą. O dabar...

...bandau sudaryti savo "must have" sarašiuką:
1. draugystė, nes yra labai svarbu turėti ir niekada nepamesti draugo, kuris gali palaikyti tau už rankos, apkabinti sunkiomis akimirkomis ar juoktis kartu iš praeityje padarytų klaidų, atrašinėti žinutes, dalintis patirtimi, pykti ant tavęs ir priversti tave būti geresniu žmogumi.
2. žinojimas, kas esi, o ne kuo norėtum būti, nes kartais siekiame būti tais, kurie toli gražu neprilygsta mums... nebūtinai mūsų idealai yra geresni už mus: dažniausiai žmogus yra linkęs nuvertinti save, o pvz. nors ir gautume kitų gyvenimą ar išvaizdą, dar nereiškia, kad viskas būtų gerai.
3. gebėjimas įžvelgti stebuklus paprastuose dalykuose, nes jei tai mokame, tampame laimingesni. Ar pastebėjot kaip gražiai persipina siūlai minkštuose megztiniuose?
4. namai, nes tai ta vieta, kur visada norisi sugrįžti, be kurios jautiesi nesaugiai... vakarais grįždama iš darbo mąstau, kur važiuoja mašinos, ir spėju, kad didžioji jų dalis traukia namolio, kur vairuotojų laukia vakarinis arbatos puodelis ir minkšta lovytė ir šiltas apkabinimas.
5. šeima, nes niekas tavęs labiau nemylės negu tavo tėvai... taip, laikui bėgant jie palieka mus, bet šeima mums vis tiek yra labai svarbi, todėl kuriame naujas šeimas, kur patys tampame tėvais.
6. tą vieną priežastį, verčiančią pasilikti ten, kur dabar esi, nes galbūt tai ta vieta, kurios paskui ilgėsies.
7. nutrūktgalviškumas, nes jis verčia daryti dalykus, kurių neišdrįstum.
8. svajonės, nes joms nedaro įtakos visuomenė, ten galime būti kuo norime ir kur norime - ten tavo slaptas pasaulis, į kurį niekas neturi rakto, arba turi, bet tiesiog nežino...
9. šios minutės svarba, nes geriau negalvoti, kas bus ateityje, o džiaugtis tuo, ką turi dabar.
10. nebijojimas elgtis teisingai, o ne taip, kaip gali reikėti, kad elgtumeisi, nes tada nebūsi apgaviku.
11. šypsena ir ašaros, nes ne žodžiai geriausiai atskleidžia mūsų jausmus.
12. ir t.t.
O būnant "material girl", sąrašiukas praplečiamas šiais punktukais:
 1. kažkas ryškaus.
  2. kažkas nėriniuoto.
 3. kažkas gėlėto.
 4. kažkas nuotaikingo.
 5. kažkas magiško.
  6. kažkas skanaus.
 7. kažkas šilto.
8. kažkas lengvo ir svajingo.
 9. kažkas elegantiško.

P.s. nuotraukos iš http://liudnasdebesiukas.tumblr.com/ ... Ir kaip smagu, kai tumblr bloge paskelbiu tą patį paveiksliuką du kartus, nes nepamenu, kad kažkada tokį jau buvau skelbusi, o paskui netyčia atrandu. Tai reiškia, kad paveiksliukas tikrai atspindi mane, kad tai tikras pasirinkimas.

R.

4 komentarai: