"Vakar dariausi vaisių salotas, o vakaras kvepėjo vakaru. Kažkas buvo palikęs pravertą langą… Girdėjau garsus, kurie kuteno miesto jaukumą. Kvepėjo pavasariu, tyrumu, gaiva ir labai norėjosi, kad visa tai nusileistų ant mano odos, plaukų ir pasiliktų kartu visą naktį..."

2012 m. kovo 22 d., ketvirtadienis

Naktis su sausainiais*

2.39 am. Taigi naktis... o aš nemiegu. Galbūt ir keista, bet būtent dabar panorau parašyti kažką į vis rečiau pildomą savąjį blogiuką.

Vakar vakare pasižvalgiau į forumus, kur diskutuojama apie sveiką mitybą, gyvenseną. Prisižadėjau pradėt sveikiau gyventi pradžioje bent po 2 l vandens į dieną išgerdama (arbatos, sriubos ir t.t. nesiskaito). Ir ką jūs manot? Išgėriau gal tik 0,5 l... Siaubas ane? Gal gi pasitaisysiu.
Dabar laukiu spinduliukų ir šilto oro, besiveržiančių iš pumpuriukų lapelių, nes nusipirkau sportinius bridžiukus ir planuoju pradėti bėgioti aplink pilį... arba bent kas vakarą pavaikščioti nors po kokią valandą - arba stiprinsiu kojas, arba bent galėsiu ramiai susidėlioti mintis...
Kalbant apie mintis, mano galvoje dabar chaosas. Nežinau, kas vyksta, kodėl vyksta, tik žinau, kad noriu ir bandysiu. Ir neklausiu kaip bus, kas bus. Paliksiu tai ateičiai, o ji tegul ir sprendžia. Nors ir nesakiau, kad nėra baisu.

Ryte kuičiau spintą ir va kokį derinuką pameikinau. (taip taip, Justule, batai ir džinsai nauji... :D) Vakar pirkau Iki'nėj tokius sausainius... brangūs, sveriantys daug... bet skanūs. Žinau, kad naktipiečiams nelabai tinka, nes kaloringa, tačiau guodžiuos, kad bent grūdinis produktas. :D

3.01 am. Liūdnas debesiukas telefonan krauna naują dainą, dedasi ausines ir eina miegulio.
Labanaktis.

Jūsų,
R.

p.s. Kas nori išmokti virti MĖLYNĄ sriubą, kreipkitės. Aš viską moku, galiu ir jus pamokyt... :D Puikiai tinka helouvynui, vampairams ar šiaip vyrams pagąsdinti... Skonis kaip normalios sriubos. ;D
p.s.s. sriuboje nebuvo naudojama chemija. :)

2 komentarai:

  1. bleeeem, kodėl aš visada paskutinė sužinau apie naujienas?
    nu labai fainas tas tavo derinukas! ir šiaip galėjai mėlyną sriubą įdėt ;p niekam čia neįdomūs tie sausainiai, o va mėlyna sriubkė... :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. turiu dar tos sriubkės :DD nelabai skaniai atrodo...ta mėlyna spalva labai atbaido :/

    AtsakytiPanaikinti